Serveis d'interioristes i de reformes integrals

Ens adaptem al que necessitis
Assessorament del disseny i/o arquitectura del teu projecte.

1. Assessorament del disseny i/o arquitectura del teu projecte.

Posem a la teva disposició un conjunt de professionals de disseny d’interiors i arquitectes, tan compromesos com nosaltres, per aconsellar-te.

2. Acompanyament en la sol·licitud de tràmits.

Som conscients de la dificultat que pots trobar-te a l’hora de fer un tràmit administratiu. És per aquest motiu, que t’acompanyarem en aquests passos tant feixucs que també formen part del teu projecte.
Acompanyament en la sol·licitud de tràmits.​
Treballs i instal·lacions de tot tipus: electricitat, lampisteria, guix i molt més.​

3. Treballs de tot tipus.

Som especialistes en treballs de reformes amb plaques de guix laminat i disposem dels millors professionals del sector. Treballem constantment amb grans tècnics de l’electricitat, lampisteria, calefacció, pintura, paletes... Tots ells amb una llarga experiència professional i amb els mateixos ideals que nosaltres i per tant, en constant actualització de les novetats del sector.

4. Suport audiovisual durant tot el projecte.

Creiem que tota aventura ha d’anar acompanyada d’un record audiovisual. És per aquest motiu que MAREI és compromet en realitzar un projecte audiovisual de tota la trajectòria del teu projecte, per tal de que desprès disposis d’un record de l’evolució del projecte.
Suport audiovisual al llarg de tot el projecte.​
Serveis personalitzats

5. Serveis personalitzats

MAREI no és tanca a cap petició. La seva missió és oferir-te allò que necessitis, estant sempre a l’alçada de les teves expectatives. Amb el compromís de professionalitat, experiència, proximitat i modernització proporcionant els millors serveis.

Flexibilitat

MAREI s'adapta a vosaltres adequant els recursos humans i materials disponibles, per a garantir la realització del vostre projecte.

Compromís

MAREI es compromet a finalitzar els treballs en els terminis establerts, sense deixar de banda realitzar uns serveis dignes i professionals.

Els millors professionals

A MAREI prima la qualitat en el servei, per això treballa amb els millors professionals del sector de les reformes.

2. Acompanyament en la sol·licitud de tràmits.

Som conscients de la dificultat que pots trobar-te a l’hora de fer un tràmit administratiu. És per aquest motiu, que t’acompanyarem en aquest passos tant feixucs que també formen part del teu projecte.

1. Assessorament del disseny i/o arquitectura del teu projecte.

Posem a la teva disposició un conjunt de professionals de disseny d’interiors i arquitectes, tan compromesos com nosaltres, per aconsellar-te.

3. Treballs de tot tipus.

Som especialistes en treballs amb plaques de guix laminat i disposem dels millors professionals del sector. Treballem constantment amb grans tècnics de l’electricitat, lampisteria, calefacció, pintura, paletes... Tots ells amb una llarga experiència professional i amb els mateixos ideals que nosaltres i per tant, en constant actualització de les novetats del sector.

4. Suport audiovisual durant tot el projecte.

Creiem que tota aventura ha d’anar acompanyada d’un record audiovisual. És per aquest motiu que MAREI és compromet en realitzar un projecte audiovisual de tota la trajectòria del teu projecte, per tal de que desprès disposis d’un record de l’evolució del projecte

5. Serveis personalitzats

MAREI no és tanca a cap petició. La seva missió és oferir-te allò que necessitis, estant sempre a l’alçada de les teves expectatives. Amb el compromís de professionalitat, experiència, proximitat i modernització.

Explica'ns el teu projecte més desitjat

Contacta amb MAREI per tal de fer realitat el teu projecte
Serveis complets de reformes per al teu projecte, Marei
caCatalà