détail négatif Empresa

Qui Som?

Som una empresa general de reformes instal·lada al Principat d’Andorra des de l’any 2000. Realitzem obres de renovació en el marc de mercats privats. La nostra activitat es desenvolupa principalment al Principat d’Andorra, assegurant la concepció, la direcció i la coordinació.

Oferim una actuació completa, des de la concepció a la realització: disseny d’espais, d’ambients i de mobiliaris. Cada escala del projecte és objecte d’un estudi precís, associant dimensions, aspectes i costos.
Coordinem aquests coneixements, a vegades procedents de l’Alt Artesanat. En proposar un dels més amplis ventalls de prestacions del mercat, responem a les sensibilitats decoratives més variades, respectant les prescripcions arquitectòniques, el pressupost i els terminis concedits.

Amb un creixement constant, hem sabut ampliar i confirmar els nostres dominis de competències. Cada experiència alimentada de les capacitats obre la via a obres complexes, inusuals o de prestigi. El nostre equip ha sabut adaptar-se, desenvolupar i transmetre una experiència singular dins del Principat.

Un mètode derivat de l'experiència

CONFIANÇA

Una relació de confiança compartida

Agrupem un conjunt d’experiència adquirida des de fa diversos anys, que permeten la concepció i l’execució de reformes a mida.

Aquesta capacitat de respondre de manera singular a cada demanda crea una relació privilegiada amb cada client.

El nostre equip de professionals posa al seu servei les seves competències multidisciplinàries.

COHESIÓ

Un respecte dels nostres compromisos

Una prioritat és el compliment dels nostres compromisos amb el pressupost, els terminis i la qualitat de les obres realitzades.

Els nostres clients estan implicats en el seu projecte seguint i validant cada fase de l’estudi.

Aquest treball de col·laboració creuat garanteix la coherència de l’equip.

REACTIVITAT

Una adaptació permanent

Fem possible cada projecte optimitzant estètica, tècnica i finances.

Aquesta recerca permanent de l’equilibri és la garantia d’una qualitat de prestació única.

Un servei assegurat del disseny a la realització.

EL NOSTRE EQUIP

El nostre equip
L’experiència de l’obra en el territori Andorrà ens permet assegurar una gestió global dels projectes de reforma, des de fa més de vint anys.

Un marc d’alt nivell professional acompanya l’execució de les missions confiades, així com les relacions amb el client i els despatxos d’ Enginyeria.

Un equip format per un responsable del projecte, un cap d’obra i un decorador d’interiors és la garantia del respecte a la qualitat de l’obra i al compliment dels terminis d’entrega planificats.
 La nostra ambició és la satisfacció dels nostres clients per la pertinència d’aquests projectes, el rigor del seguiment dels treballs i la qualitat de realització de les seves obres. Aquesta recerca de la qualitat implica als nostres equips, però també als nostres proveïdors i col·laboradors que ens acompanyen en els projectes.

Compartim amb ells relacions d’associació durables, formalitzades contractualment, per a garantir als nostres clients una alta qualitat de prestacions en cada etapa dels projectes.

Ens adaptem a les eleccions dels nostres clients i dur a terme les seves prestacions en relació amb el plec d’especificacions dels nostres clients, privats o públics.

LA SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Satisfacción de nuestros clientes

QUALITAT, PRESSUPOST, PLAÇOS I GARANTIES

Captura de pantalla 2022 01 20 a las 18.58.36 Empresa

El fonament de la nostra activitat professional s’articula entorn a tres punts fonamentals: la qualitat, el pressupost i el termini.

La transparència i la garantia són directives necessàries per a l’elaboració d’un projecte. Cada treball es construeix adequant els pressupostos detallats i un retro Planning referencial.


Posseïm la qualitat de gestor de projectes d’obra, que ens confereix una garantia jurídica, complementada amb una assegurança multirisc. D’acord amb el plec de condicions dels nostres clients, garantim l’execució dels nostres projectes fins a la recepció definitiva de l’obra. Cada canvi de programa serà validat per un additiu al contracte de base.

El nostre compromís és limitar l’impacte mediambiental en tota la nostra activitat.

Triar residus, limitar la pols, molèsties sonores, seguir el consum d’aigua i energia, netejar els llocs de treball, triar els materials…

En les nostres obres i oficines d’Andorra es desenvolupen diverses mesures concretes.

COMPROMESOS AMB EL PLANETA

Captura de pantalla 2022 01 20 a las 18.58.51 Empresa
caCatalà